Lumonite
Olight
Petzl
Purelux
Led Lenser
Maglite
Fenix
Ferei
Lupine
Terralux
Nite Ize
Blackjack
Airam
VARTA
Silva
SAE
Strands
Viklight

Frakt från:

59kr

 

Fri frakt vid
order från 1499kr:

0kr


Fri retur (30 dagar):

0kr

Våra kunders erfarenheter om Valostore's produkter och tjänster

Vi har ett enkelt mål - Få nöjda kunder genom att förse dem med marknadens bästa belysningsprodukter!

Klicka här för att läsa alla omdömen och recensioner på vår facebooksida!

Här är våra senaste omdömen från kunder:

Do not remove this line "%comment%" - %commentator% %date%"Om det skulle vara något jag skulle ge minus till så skulle det vara att klippet som sitter på skulle man vilja kunnat plocka på och av när man ville." - A.Chen 2020-08-12
"Snabbt o smidigt!" - P.Gustafsson 2020-08-11
"Nä" - C.Åkermark 2020-08-10
"Helt grym lampa. Kanske för bra enligt familjemedlemmar som hamnat i rampljuset ;)." - R.Ädel 2020-08-10
"Får väl se sen vid eventuellt garantiärende, kanske!" - B.ASTFELDT 2020-08-09
"Bra garanti. plast hållaren gick sönder. fick en ny i metall hemskickad utan kostnad." - A.Yamamoto 2020-08-09
"Mycket bra." - O.Euren 2020-08-07
"Snabb leverans utan krångel!" - O.Magnusson 2020-08-06
"Smidig köpupplevelse och snabb leverans!" - J.Larson 2020-08-04
"Funkar bra" - E.Ingvarsson 2020-08-04
"Mycket snabb leverans" - D.Forsman 2020-08-03
"Toppen! " - I.Johannisson 2020-08-03
"Snabbt skickat!" - T.Magnusson 2020-08-02
"Vid första leveranser var en list transport skadad, Valostore skickade en ny utan en massa krångel. Det är seriöst, därför rekommenderar jag Valostore " - T.Tainio 2020-08-02
"Sjukt snabb leverans, beställde varan på eftermiddagen och kunde hämta ut paket på förmiddagen dagen efter!" - S.Pettersson 2020-08-01
"Snabb leverans !! " - K.Ljunghav 2020-07-30
"Bästa ficklampan för reumatiker " - K.Jensen 2020-07-30
"Snabbt, billigt och bra " - A.Berggren 2020-07-30
"Snabb leverans" - J.Falebjörk 2020-07-26
"snabb och smidig affär" - P.Soneskär 2020-07-24

Nya produkter

Belysning och kringutrustning utvecklas ständigt - så även vårt produktsortiment. Från oss hittar du marknadens mest kraftfulla och effektiva portabla belysning.

Snabb leverans 1-2 dagar

Lagerförda produkter levereras inom 1-2 arbetsdagar. Vi handlägger order löpande och beställningar lagda före kl. 13 skickas normalt samma dag.

100% Nöjd Kund-garanti

Beställ nu och testa produkten hemma. 100% Nöjd kundgaranti! Öppet köp i 30 dagar med fri retur och byte. Det ger dig ett tryggt och säkert köp.