Lumonite
Olight
Petzl
Purelux
LED Lenser
Maglite
Fenix
Ferei
Lupine
Terralux
Nite Ize
Nitecore
Blackjack
Airam
VARTA
Silva
NightSearcher
SAE
Strands
Viklight
Lazer
W-Light
X-Vision
Philips
Osram
Truckvision
Unilite
Bullboy
BullPro
Seeker
GP
LEZYNE
Sunree

Frakt från:

59kr

 

Fri frakt vid
order från 1499kr:

0kr


Fri retur (30 dagar):

0kr

Våra kunders erfarenheter om Valostore's produkter och tjänster

Vi har ett enkelt mål - Få nöjda kunder genom att förse dem med marknadens bästa belysningsprodukter!

Klicka här för att läsa alla omdömen och recensioner på vår facebooksida!

Här är våra senaste omdömen från kunder:

Do not remove this line "%comment%" - %commentator% %date%"Snabbt och rätt pris." - T.Harry 2021-07-30
"Altt fungerar som det ska." - J.Ryding 2021-07-27
"bäst personal ocksål, WD40 på köpet 10/10 smörjda dörrar" - S.Nord 2021-07-19
"Snabbt o smidigt " - N.Gummesson 2021-07-18
"Mycket snabb leverans. " - S.Stalefors 2021-07-15
"Snabb leverans" - L.Johansson 2021-07-10
"allt gick mycket smidigt" - K.Sahamies 2021-07-10
"Snabb leverans " - A.Halmstrand 2021-07-09
"Enkelt, bekväm, lätt, bra leveranstid, bra förpackning, bra Support. Tummen upp för er, Ni är fantastiskt! " - S.Mager 2021-07-08
"Gick fort att få de beställda produkterna." - D.Hofmann 2021-07-05
"Snabb leverans och bra packat i vanlig ordning!" - C.Nilsson 2021-07-03
"Snabb leverans. " - P.Byström 2021-07-02
"Mycket bra bemötande i kundtjänsten, fick svar snabbt och det var även snabb leverans av ficklamporna som beställts" - C.Olsson 2021-07-02
"Den e lagom stor att ha i nyckelringen. " - S.Pettersson 2021-07-01
"Bra sida att beställa från, snabb leverans, bra priser. Kritiken är lite dåliga uppgifter om storlek vikt mm om varan. " - B.Jonsson 2021-06-29
"Snabb leverans." - B.Jonsson 2021-06-29
"Snabb leverans och prima betalningsmetod. Supernöjd!" - T.Johansson 2021-06-28
"Otroligt vilken leveranstid : beställde på Söndags kvällen, fick sms att kunna hämta på poststället på tisdagen vid lunchtid. Har alldrig varit med om en så snabb leverans, och jag är snart 70 år och handlat på nätet i många många år. Mina bästa/största rekomendationer !" - S.Åkerberg 2021-06-26
"Fungerar alltid bra, fin hemsida med aktuell lagerstatus.Bra paketerat." - C.Lundberg 2021-06-21
"Allt funkat enligt förväntan, snabb leverans!" - D.Kuhlström 2021-06-19

Nya produkter

Belysning och kringutrustning utvecklas ständigt – så även vårt produktsortiment. Hos oss hittar du marknadens mest kraftfulla och effektiva portabla belysning.

Snabb leverans 1-2 dagar

Lagerförda produkter levereras inom 1-2 arbetsdagar. Vi handlägger ordrar löpande och beställningar lagda före kl. 13 skickas vanligtvis samma dag.

100% Nöjd Kund-garanti

Beställ nu och testa produkten hemma. 100% Nöjd Kund-garanti! Öppet köp i 30 dagar med fri retur och byte. Det ger dig ett tryggt och säkert köp.