Lumonite
Olight
Petzl
Purelux
LED Lenser
Maglite
Fenix
Ferei
Lupine
Terralux
Nite Ize
Nitecore
Blackjack
Airam
VARTA
Silva
NightSearcher
SAE
Strands
Viklight
Lazer
W-Light
X-Vision
Philips
Osram
Truckvision
Unilite
Bullboy
BullPro
Seeker
GP
LEZYNE
Sunree

Frakt från:

59kr

 

Fri frakt vid
order från 1499kr:

0kr


Fri retur (30 dagar):

0kr

Våra kunders erfarenheter om Valostore's produkter och tjänster

Vi har ett enkelt mål - Få nöjda kunder genom att förse dem med marknadens bästa belysningsprodukter!

Klicka här för att läsa alla omdömen och recensioner på vår facebooksida!

Här är våra senaste omdömen från kunder:

Do not remove this line "%comment%" - %commentator% %date%"Tyckte den var för dyr för vad man fick!" - T.Henriksson 2021-01-16
"Ba info, snabb leverans trots att varan va slut i lagret när jag beställde." - D.Ekelund 2021-01-16
"Lätt att hitta det man letar efter och bra produktbeskrivning" - A.Nilsson 2021-01-15
"Snabb leverans och bra betalmöjligheter " - J.Brorsson 2021-01-15
"Brokigt utseende på hemsidan. Som Aftonbladets löpsedlar" - M.Larsson 2021-01-15
"Tummen upp" - D.Bergström 2021-01-15
"Snabb leverans trotts att den inte fanns inne när jag beställde den . Tog 3 dagar" - C.Sten 2021-01-15
"Bra bra" - T.Antonsson 2021-01-15
"Jättebra service och tydliga besked under beställning och leverans." - R.Hammer 2021-01-15
"Att i lugn och ro handla på hemsidan och sedan bara åka och hämta. Stressfri schopping" - K.Bauer 2021-01-15
"Super" - R.Heikkinen 2021-01-15
"Bra sortiment och priser. " - P.Gustafsson 2021-01-15
"Ni är grymma på det ni gör, bara positiva erfarenheter av att handla hos er. Jobba på och hoppas folk handlar mycket lampor även under rådande omständigheter. Pöss! " - S.Fredriksson 2021-01-14
"Smidigt, snabbt och bra hemsida. " - J.Jansson 2021-01-14
"Fungerade fint i allt ?" - P.Falkevik 2021-01-14
"Produkterna kommer som förväntat, inga problem. Bra!" - A.Svensson 2021-01-14
"Snabb leverans" - P.Östman 2021-01-14
"Bra och snabb leverans inga konstigaheter " - T.Johansson 2021-01-14
"Snabb leverans och bra pris! Stort plus i helhetsbetyg!" - N.Nordin 2021-01-13
"Snabb leverans och aldrig några problem. " - M.Lindberg 2021-01-13

Nya produkter

Belysning och kringutrustning utvecklas ständigt - så även vårt produktsortiment. Från oss hittar du marknadens mest kraftfulla och effektiva portabla belysning.

Snabb leverans 1-2 dagar

Lagerförda produkter levereras inom 1-2 arbetsdagar. Vi handlägger order löpande och beställningar lagda före kl. 13 skickas normalt samma dag.

100% Nöjd Kund-garanti

Beställ nu och testa produkten hemma. 100% Nöjd kundgaranti! Öppet köp i 30 dagar med fri retur och byte. Det ger dig ett tryggt och säkert köp.